Venda de mobles

Al Talleret Nou trobaràs tot tipus de mobiliari per decorar totes les estances de casa teva. Naturalment comptaràs amb l’assessorament de personal especialitzat, que t’ajudarà a triar el més adient a les teves necessitats. Com sempre, podràs triar entre mobles acabats de fàbrica, mobles personalitzats en el nostre taller o mobles sense tractar (en cru), perquè els puguis decorar a casa teva o en els nostres tallers, apunta’t a les nostres classes.

Personalitzat en el nostre taller

Personalitza els mobles i t’envoltaràs de l’ambient en el qual t’identifiques. És molt important sentir-se a gust a casa, per això de la importància de conviure amb els mobles i detalls que en treballar amb ells, porten part de la teva energia.

Acabat de fàbrica

Tenim mobiliari, de fusta de qualitat amb diferents dissenys, contemporani, clàssic, rústic, vintage, que se serveixen ja acabats de fàbrica, amb una àmplia gamma d’acabats. Lacats, tenyits, decapé i de fantasia. Sempre a la carta.

Moble en cru

Ens caracteritza la varietat de mobiliari i complements en cru (fusta sense tractar) de tots els estils, de què disposem, per ser decorat a gust del client.
Recordem que podem decorar aquests mobles i complements, assistint a les classes que impartim, en els nostres tallers o bé es poden comprar, per decorar pel vostre compte.

Contacta amb nosaltres

1 + 11 =

Share This