La Botiga

A la nostra botiga, podràs trobar el material necessari, per qualsevol peça que vulguis decorar o restaurar.

Venda de mobles

Al Talleret Nou trobaràs tot tipus de mobiliari per decorar totes les estances de casa teva. Naturalment comptaràs amb l’assessorament de personal especialitzat, que t’ajudarà a triar el més adient a les teves necessitats. Com sempre, podràs triar entre mobles acabats de fàbrica, mobles personalitzats al nostre taller o mobles sense tractar (en cru), perquè els puguis decorar a casa teva o als nostres tallers, apunta’t a les nostres classes.

Complements per decorar

Tenim mobles en cru, de tot tipus i estils, perquè puguis crear l’ambient que sempre has somiat. Taules, cadires, consoles, banquetes, capçals de llit i llit sencer, bufets, calaixeres, llibreries, els imprescindibles complements i molt més! Disposem de capses , penjadors, llums marcs de fotos, llenços, miralls, faristols, safates, varietat de siluetes en fusta.

Material de decoració

A la nostra botiga, podràs trobar el material necessari, per qualsevol peça que vulguis decorar o restaurar. Pinzells, tints, ceres, papers de decoupage, vernissos, pintures, pa d’or i plata, alumini, textures, transferències, plantilles.

Complements decorats

Si necessites comprar un regal ja decorat , a la nostra botiga trobaràs objectes molt macos , que podràs comprar, sempre peces úniques, com és el nostre estil. Quadres, porta fotos, safates, tasses, llums.

Cortines i tapisseries

Les robes , són molt importants per fer un ambient acollidor. Podreu escollir entre una bona varietat de dissenys i teixits, per tal de crear el vostre ambient únic.

Pantalles

Tenim pantalles de llums amb totes les mides i dissenys. També es poden fer a joc amb les teles de les cortines i robes de llit.

Papers pintats

Els papers pintats també són un article molt importat en la decoració actual, per això disposem del molts models de diferents estils.

Contacta amb nosaltres

1 + 14 =

Share This