La Botiga

A la nostra botiga, podràs trobar el material necessari, per qualsevol peça que vulguis decorar o restaurar.

Venda de mobles

Al Talleret Nou trobaràs tot tipus de mobiliari per decorar totes les estances de casa teva. Naturalment comptaràs amb l’assessorament de personal especialitzat, que t’ajudarà a triar el més adient a les teves necessitats. Com sempre, podràs triar entre mobles acabats de fàbrica, mobles personalitzats al nostre taller o mobles sense tractar (en cru), perquè els puguis decorar a casa teva o als nostres tallers, apunta’t a les nostres classes.

Complements per decorar

Tenim mobles en cru, de tot tipus i estils, perquè puguis crear l’ambient que sempre has somiat. Taules, cadires, consoles, banquetes, capçals de llit i llit sencer, bufets, calaixeres, llibreries, els imprescindibles complements i molt més! Disposem de capses , penjadors, llums marcs de fotos, llenços, miralls, faristols, safates, varietat de siluetes en fusta.

Material de decoració

A la nostra botiga, podràs trobar el material necessari, per qualsevol peça que vulguis decorar o restaurar. Pinzells, tints, ceres, papers de decoupage, vernissos, pintures, pa d’or i plata, alumini, textures, transferències, plantilles.

Complements decorats

Si necessites comprar un regal ja decorat , a la nostra botiga trobaràs objectes molt macos , que podràs comprar, sempre peces úniques, com és el nostre estil. Quadres, porta fotos, safates, tasses, llums.

Cortines i tapisseries

Les robes , són molt importants per fer un ambient acollidor. Podreu escollir entre una bona varietat de dissenys i teixits, per tal de crear el vostre ambient únic.

Pantalles

Tenim pantalles de llums amb totes les mides i dissenys. També es poden fer a joc amb les teles de les cortines i robes de llit.

Papers pintats

Els papers pintats també són un article molt importat en la decoració actual, per això disposem del molts models de diferents estils.

Contacta amb nosaltres

11 + 4 =

Share This