Condicions i Avís Legal

DADES D’IDENTIFICACIÓ:

La raó social de El Talleret Nou és Maria Luna Barranco amb NIF: 37795227V.
El domicili fiscal de Maria Luna Barranco és a Carretera de Ribes, 264, Bj. 1 , 08520 Les Franqueses del Vallès.
Correu electrònic: eltalleretnou@gmail.com

Protecció de Dades.

Segons estipulat a la Llei Orgànica de 15/1999 de Protecció de Dades de caràcter personal, informem que les dades que voluntàriament es facilitin a través de la pagina web o xarxes socials seran incorporats a un fitxer de titularitat privada, inscrit a l’Agencia Espanyola de Protecció de Dades, de responsabilitat de Maria Luna Barranco.
Així mateix s’autoritza expressament a Maria Luna Barranco. a tractar les dades personals amb la finalitat de remetre comunicacions comercials per l’oferta, promoció o contractació de productes i serveis per part de Maria Luna Barranco. per qualsevol mitja, inclòs el correu electrònic.
Vigència de la informació
L’accés al portal de El Talleret Nou, i així mateix la informació relativa a qualsevol dels productes i serveis que aquesta conté comporta l’acceptació de les condicions contemplades en el present avís legal. D’igual forma la informació continguda en aquestes pàgines és la vigent en l’actualitat després de l’última actualització realitzada. No obstant això, la informació relativa a productes i serveis oferts en aquesta pàgina web és exclusivament orientativa i de cap manera vinculant.

Propietat intel·lectual o industrial.

El contingut de la present pàgina web està protegit per la Llei de Propietat Industrial o Intel·lectual. Per tant els continguts, codis, font, forma, disseny, pàgines, marques, noms comercials, logotips, fotografies, així com denominació de productes, aplicacions i eines són propietat de El Talleret Nou i la seva distribució, modificació, transmissió, còpia o qualsevol utilització dels mateixos ha de ser autoritzada expressament pel El Talleret Nou. S’ha d’advertir que la infracció de les normes protectores de la propietat industrial o intel·lectual comporta, en el seu cas, a més de les possibles responsabilitats econòmiques l’exigència de responsabilitats penals.

Responsabilitats

La informació continguda en aquestes pàgines web és la vigent en la data de la seva última actualització i no representa cap obligació contractual pel El Talleret Nou sinó que s’exposa amb finalitat informativa i no constitueix una oferta de compra o venda de cap tipus de producte o servei.
El Talleret Nou refusa qualsevol responsabilitat que es derivi de la mala utilització dels continguts de les seves pàgines web i es reserva el dret a actualitzar-los, eliminar-los, limitar-los o impedir l’accés, de manera temporal o definitiva sense necessitat d’avís previ. Tampoc es fa responsable sobre qualsevol informació no elaborada directament per l’empresa i refusa, de manera especial, qualsevol responsabilitat sobre la informació continguda en les pàgines web a les quals es té accés mitjançant enllaços (enllaços).
Així mateix, El Talleret Nou no es fa responsable dels possibles errors de seguretat que es puguin produir per l’ús d’ordinadors infectats amb virus informàtics, ni de les conseqüències derivades del mal funcionament del navegador (browser) o per l’ús de versions no actualitzades.

Share This